Μενού
survivor
Survivor | Glomex - ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star από τον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε με μία μεγάλη ανατροπή, καθώς ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωση την αλλαγή στις συνθέσεις των δύο ομάδων, αλλά και την κατάργηση των προηγούμενων ονομάτων τους. Ζευγάρια που είχαν χωριστεί στην αρχή του δημοφιλούς παιχνιδιού, όπως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επανενώθηκαν για πρώτη φορά και επίσημα εντός του ριάλιτι. Στην ανακοίνωση των αλλαγών δεν έλειψαν και κάποια μικροπαράπονα, τα οποία αντικαταστάθηκαν με αισιοδοξία ενόψει του νέου αγώνα ασυλίας.

Ο Μάριος Πρίαμος δε θα μπορούσε να μην απαντήσει σε ανάλογη ερώτηση που του έκανε ο Λιανό για το πώς νιώθει ο ίδιος που «εκπροσωπεί» και πάλι το μπλε χρώμα, με το οποίο και είχε πάει στον πρώτο τελικό του Survivor. Σημείωσε πως η Μπλε Ομάδα και όχι οι «Μαχητές» όπως ήταν γνωστοί προηγουμένως είναι μία αρκετά καλά οργανωμένη ομάδα σε αρκετούς τομείς και σε θέματα. Μίλησαν, μάλιστα, και για αγωνιστικά θέματα, όπου τους εξέφρασε το πώς κινείται αυτός και πώς κινούνται οι Μπλε με τη σειρά τους. Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι δυναμικές των δύο ομάδων είναι αρκετά κοντά.

Την ίδια αισιοδοξία έδειξε και η Μελίνα, η οποία και έδωσε σύνθημα νίκης στην ομάδα της ενόψει του στίβου μάχης αναφέροντας ότι θα ήταν μία καλή αρχή η αλλαγή στην ομάδα της να καταγραφεί με νίκη. Ο Παναγιώτης, ο οποίος αποτελεί πλέον μέλος της κόκκινης ομάδας, υπογράμμισε ότι υπάρχει πολύ καλή διάθεση και λιγότερος εγωισμός στην κόκκινη ομάδα, γεγονός που μπορεί να μεταφραστεί και ως «μπηχτή» για την προηγούμενη ομάδα του.