Μενού
liagkas-kalyba
Γιώργος Λιάγκας - Άρια Καλύβα | @Ant1
  • Α-
  • Α+

Ηλικιωμένος αγρότης κατέθεσε μήνυση μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων και την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και ζητά να αποζημιωθεί επειδή όπως υποστηρίζει, οι διασώστες που έσπευσαν στα Τέμπη μετά το δυστύχημα, πάτησαν στο χωράφι του και προκάλεσαν ζημιές. Το ποσό που ζητάει ο 90χρονος είναι 2.000 ευρώ, για να κάνει όπως αναφέρει τις απαραίτητες επισκευές. Το θύμα κυκλοφόρησε στη Λάρισα μέσα στο Σαββατοκύριακο και αρχικά οι περισσότεροι που δεν γνώριζαν, υπέθεσαν πως είναι fake news. Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος Τεμπών το επιβεβαίωσε και παρέπεμψε στην ελληνική δικαιοσύνη που θα κληθεί να ασχοληθεί και με αυτή την περίπτωση.

Για το εν λόγω θέμα συζήτησαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (27/3) ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του, ενώ στην εκπομπή προβλήθηκαν και δηλώσεις του Χρήστου Χούπα, του πατέρα που θρηνεί για τον χαμό της κόρης του στα Τέμπη. Όπως δήλωσε στο «Πρωινό» του ANT1, ο ίδιος επιμελείται λεπτομερώς το μνήμα της κόρης του.

Μια δήλωση η οποία ανατρίχιασε τους συνεργάτες της πρωινής εκπομπής, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά στον τηλεοπτικό αέρα, με αφορμή και την αποζημίωση που ζητά ο 90χρονος αγρότης.

«Τέσσερις εβδομάδες μετά και κλαίει πάνω από το μνήμα της κόρης του που το φτιάχνει ο ίδιος. Η υπόλοιπη κοινωνία οφείλει να κάνει βήματα πίσω στους ανθρώπους αυτούς και να δείξει ότι τους σέβεται και να μην κάνει οτιδήποτε στα μάτια αυτών των ανθρώπων που να φαίνεται προκλητικό», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας. «Θα παραχωρούσα αυτά τα τ.μ. που είναι ποτισμένα με αίμα παιδιών να γίνει ένα μικρό εκκλησάκι. Το εκκλησάκι να το κάνει ο ΟΣΕ», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με την Άρια Καλύβα.

  • Α.Κ: Νομίζω συμφωνούμε σε ό,τι αφορά το timing. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει δικαίωμα να αποζημιωθεί από την πολιτεία.
  • Γ.Λ: Έλα τώρα, ρε μην το κάνουμε τώρα σίριαλ, σε παρακαλώ πάρα πολύ 
  • A.K: Να το κάνουμε, γιατί το συνεχίζεις; Εσύ το συνεχίζεις, όχι εγώ. Σε παρακαλώ…
  • Γ.Λ: Στην  εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω… Συγγνώμη κιόλας, θα σου πάρω και την άδεια για να λέω την άποψή μου.
  • Α.Κ: Κι εγώ έχω δικαίωμα να απαντώ. Δεν με φιμώνει κανείς.
  • Γ.Λ: Σου είπα εγώ να μην τοποθετείσαι; Σε φίμωσα;