Μενού
aris-soiledis
Αρης Σοϊλέδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε τη Δευτέρα (27/3) στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και σχολίασε την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star που θα δούμε απόψε, ενώ αποκάλυψε ότι απ’ όσο γνωρίζει, μέσα υπάρχουν και άλλοι παίκτες με κινητό και μπορεί να σκάσει ακόμα μία «βόμβα» σε λίγες ημέρες αν και όπως είπε χαρακτηριστικά, πολλά από αυτά που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, δεν βγαίνουν προς τα έξω.  

«Όλοι ξέρουμε για όλους παρανομίες που κάνουμε εντός παιχνιδιού. Από κει και πέρα έχει να κάνει με την ηθική καθενός, δηλαδή αν θέλει να πει κάποιος κάτι και να πατήσει επί πτωμάτων για να συνεχίσει. Κι εγώ θα μπορούσα να πω πράγματα για όλους που ήξερα, αλλά δεν ήθελα να προχωρήσω στο παιχνίδι έτσι», είπε ο ίδιος όσον αφορά τον περσινό κύκλο του Survivor στον οποίο συμμετείχε.

«Ακόμα και φέτος που έρχεται μία ποινή, ίσως και αποβολή, δεν είναι οι μόνοι που έχουν επικοινωνία στο παιχνίδι. Γίνεται ένας χαμός γενικά. Ενημερώνομαι από τα παιδιά που φεύγουν ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά με κινητά μέσα, παιδιά που ήταν και πέρσι και είναι ακόμα μέσα και γίνεται ένας χαμός και ίσως, να σκάσει άλλη μία βόμβα τις επόμενες μέρες. Γενικά η παραγωγή το έχει χάσει λίγο το εργάκι», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Δεν έκρυψε ότι «Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στο παιχνίδι, ασχέτως αν τελικά κάνω τον σταυρό μου που δεν μπήκα. Ακούστηκαν πολλά σχόλια που δεν μπήκα ότι επειδή ξέρω Ισπανικά θα είχα επαφή με τους λόκαλ». «Στεναχωριέμαι γιατί έχει καταστραφεί η έννοια του πρότζεκτ, είναι άσχημο να πέφτει το κάστρο από μέσα» επεσήμανε στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA