Μενού
survivor-all-star-spyros-martikas
Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να άλλαξαν οι ομάδες στο Survivor All Star, αλλά κάποια πράγματα τελικά μένουν σταθερές αξίες, όπως το γεγονός ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ψηφίστηκε πάλι υποψήφια προς αποχώρηση από σχεδόν ολόκληρη την ομάδα της, η ίδια δεν το πήρε καλά και ένιωσε πάλι αδικημένη, ενώ η κόντρα της με τον Σπύρο Μαρτίκα με τον οποίο ανήκουν ξανά στην ίδια ομάδα καλά κρατεί αφού ο ίδιος έστρεψε τα «βέλη» του σε εκείνη για άλλη μια φορά. 

«Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια; Τόσα αυτόγραφα πια ούτε εγώ δεν θυμάμαι από ποτέ είχα. Είδα πολλές φορές το όνομά μου χθες. Ξέρω ότι με την πρώτη ευκαιρία που δεν θα φέρω πόντο, θα ψηφιστώ γιατί δεν δικαιολογούμαι εγώ να μη φέρω πόντο, ενώ άλλοι παίκτες που είναι εδώ τρεις μήνες, δικαιολογούνται να κάνουν κοιλιά δύο εβδομάδων. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Ο Σπύρος κάνει πάρτι τώρα που ψηφίζονται γυναίκες», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια. 

«Πιστεύεις ότι είσαι καλή αγωνιστικά γιατί κρατιέσαι από ένα εβδομαδιαίο πυροτέχνημα τύχης αγωνιστικής που είχες. Ήρθες, σε αγκαλιάσαμε και σε στηρίξαμε, αλλά μετά σε καταλάβαμε και ευτυχώς γρήγορα. Μας ξεγέλασες, αλλά συνήθως αυτός που έχει την πρόθεση να ξεγελάσει, δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο να το κάνει συνέχεια και τον καταλαβαίνουν. Ελευθερία μου, δικαίως είσαι υποψήφια αγωνιστικά από την ομάδα μας», ανέφερε με τη σειρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Μήπως πρέπει να έχει ο καθένας την αυτογνωσία να πει… Δηλαδή, Ελευθερία μου, εσύ είσαι του επιπέδου της Στέλλας και χθες έφερες απλά δύο ήττες και δυσανασχετείς αν ψηφίστηκες;» ρώτησε ο Σπύρος Μαρτίκας την Ελευθερία Ελευθερίου σε διάλογο που είχαν οι Μαχητές. 

«Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν είδα καμία ψήφο στον Σπύρο, πέρα από τη δική μου και της Μελίνας, παρότι είχε ένα κακό run και δεν έφερε ούτε και αυτός πόντους στην ομάδα, αλλά δεν ψηφίστηκε, έπεσαν όλοι πάνω μου. Εχω κουραστεί από όλο αυτό. Θεωρώ ότι δεν έχω βρει καμία στήριξη από την πρώτη ημέρα που μπήκα στο παιχνίδι. Όλο αυτό που πήρα από την κόκκινη ομάδα μεταφέρθηκε και στην μπλε. Αυτό είναι το παράπονό μου», εξομολογήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.