Μενού
survivor
Γιώργος Λιανός | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Λόγω παραβίασης των κανονισμών ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκαν υπόλογοι στην παραγωγή όπως ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

«Οι δύο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες. Κάθε περίπτωση είναι σημαντική. Ο Γιωρίκας παρέβη τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ΄εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο, σε συνεννόηση με ντόπιους, να έχει τροφή στο Survivor. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star » ανακοίνωσε ο παρουσιαστής.

Η «φονική» ατάκα του Βασάλου

Αίσθηση προκάλεσαν όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος είπε πως είχαν δει κάποιες ύποπτες κινήσεις των πρώην συμπαικτών του. «Για εμένα όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Όλοι λίγο πολύ τα ξέραμε. Δηλαδή όλοι βλέπαμε κινήσεις ύποπτες και λέγαμε σε πηγαδάκια τι γίνεται εδώ; Εγώ, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στο κάρμα, δεν ήθελα να μιλήσω, ούτε να κάνω μέσα σε εισαγωγικά τον ρουφιάνο ότι είδα αυτό ή εκείνο» είπε αρχικά ο Βασάλος και πρόσθεσε: «Λέω κάποια στιγμή, όταν είναι συστηματικό αυτό που κάνεις, σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου. Από ό,τι φάνηκε έτσι έγινε και με τα δύο παιδιά. Αργά ή γρήγορα ο «κλέφτης» θα πιαστεί, μέσα σε εισαγωγικά. Μην παρεξηγηθώ για τα λεγόμενά μου. Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του. Αυτά που κάνουμε στην ζωή μας, μάς ορίζουν κιόλας. Οπότε ευελπιστώ να ήταν η τελευταία παραβίαση κανόνα από όλους τους παίκτες και να προχωρήσουμε δίκαια προς το τέλος του Survivor».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απέδωσε τα εύσημα στην παραγωγή που στάθηκε δίκαιη απέναντι στους υπόλοιπους που πορεύονται βάσει κανόνων στο παιχνίδι. Ο Σάκης Κατσούλης είπε ότι ήταν μία σωστή απόφαση και ότι οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο 100%.

Ποιοι βγήκαν στον «τάκο»

Πέρα απ' όλα αυτά, ωστόσο, υπάρχει και... παιχνίδι. Η Μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας και κάπως έτσι μετά την ψηφοφορία οι παίκτες που συγκέντρωσαν την πλειοψηφία των ψήφων και βρέθηκαν στον τάκο μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου