Μενού
survivor-all-star-diasimoi-maxites
Survivor All Star: Διάσημοι και Μαχητές | @SurvivorGreece
  • Α-
  • Α+

Αυτή την εβδομάδα οι ανατροπές στο Survivor All Star διαδέχονται η μία την άλλη. Οι ομάδες άλλαξαν, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης επειδή παραβίασαν βασικούς κανόνες, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλη «βόμβα» τις επόμενες ημέρες που θα αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα και εάν συμβεί αυτό, θα προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στην παραγωγή.

Το σίγουρο είναι ότι στο αγωνιστικό κομμάτι οι νέοι Διάσημοι και Μαχητές έχουν αναμετρηθεί ήδη δύο φορές στον στίβο μάχης όπου οι πρώτοι μετρούν δύο σερί νίκες για αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα οι Μαχητές να έχουν βγάλει στον «τάκο» την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου. Απόψε Τρίτη (28/3) οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα διεκδικήσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και σύμφωνα με τα spoilers, θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό με τις δύο προηγούμενες ημέρες. 

Έτσι, οι Διάσημοι θα αναδειχθούν νικητές και στη σημερινή αναμέτρηση με αποτέλεσμα οι Μαχητές να είναι αναγκασμένοι πάνε και πάλι στο Συμβούλιο και να ξαναψηφιστούν μεταξύ τους. Σύμφωνα με τα spoilers, η κάλπη θα βγάλει υποψήφια παίκτρια απόψε την Ελένη Χαμπέρη και τα βλέμματα όλων πλέον θα στραφούν στην αποχώρηση της εβδομάδας, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη.