Μενού
aggelos-mpratis-studio-4
Ο Άγγελος Μπράτης στο «Στούντιο 4» | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε την Τρίτη (28/3) στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τη μόδα, αλλά και για την εμπειρία του στο GNTM, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο κατά τη δεύτερη σεζόν στην οποία συμμετείχε, δεν ήταν και τόσο αυστηρός. «Η μόδα είναι μία, η αλήθεια, όμως, είναι ότι όλα τα σώματα είναι διαφορετικά. Δεν έχω δει ποτέ δύο ίδια σώματα σε δύο μοντέλα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό σώμα, απλά πρέπει να το αποδεχτείς όπως είναι», ανέφερε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

«Εμένα τα περισσότερά μου ρούχα δεν έχουν νούμερα και παίρνουν το σχήμα του σώματός σου. Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου. Όσο πιο ωραίο σώμα έχεις, τόσο πιο καλά θα πέφτουν και τα ρούχα πάνω σου. Είναι πολύ απλό, ο κορσές είναι το ίδιο σου το σώμα. Εγώ ράβω τα ρούχα πάνω στις πελάτισσές μου. Έχω πει πολλές φορές "όχι" σε πελάτισσές μου που δεν μου άρεσε πάνω τους το ρούχο, αλλά πάντα έχω και άλλη επιλογή», εξήγησε στη συνέχεια.

Όταν η συζήτηση πήγε στο ριάλιτι μόδας του Star, ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε: «Καλά δεν τα πήγα στο GNTM; Από αυτά που μου λέει ο κόσμος έξω, πρέπει να τα πήγα πολύ καλά. Την πρώτη χρονιά ήμουν αυστηρός». 

«Μετά κατάλαβα ότι δε θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά πήγα και είπα να είμαι αυστηρός μπας και έρθει καμία σοβαρή. Είδα ότι δεν πρόκειται και λέω, "τι αγχώνεσαι; Δε θα βρούμε top model εδώ μέσα". Μου είπαν ότι θα γίνεται χαμός, αλλά μετά είδα ότι τζάμπα ταλαιπωρούμαι. Από ένα σημείο και μετά το παίρνεις απόφαση, λες "εντάξει, δε θα έρθει η Ζιζέλ ούτε και σήμερα"» είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης για το GNTM του Star.