Μενού
eleonora_meleti
Ελεονώρα Μελέτη | Mega
  • Α-
  • Α+

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχτηκαν στο «Έλεος» την Ελεονώρα Μελέτη σε μία απολαυστική συνέντευξη με πολλές αποκαλύψεις. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Mega Καλημέρα» άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή  και όταν η συζήτηση έφτασε το bullying δε δίστασε να πει κάτι που λίγοι άνθρωποι ήξεραν.

Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για τον λόγο που δεν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά σε Συνέδριο για τη γυναικεία κακοποίηση. «Είχα πάει οργανωμένη σε μία ομιλία με δημοσιεύματα και αποσπάσματα εκπομπών, με οπτικοακουστικό υλικό – επειδή κρατούσα ηλεκτρονική αποδελτίωση – για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχα δεχτεί γιατί μου αρέσει να αποδεικνύω αυτά που λέω και θα στήριζα τα λεγόμενά μου απλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην το κάνω γιατί παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εμπλεκόντουσαν σε αυτό είναι εν ενεργεία.

Είχα δώσει μία συνέντευξη στο Nitro και είχα μιλήσει για την ψυχανάλυση και μετά η συνέντευξη έγινε θέμα και ο τίτλος ήταν “Φέρτε τον ζουρλομανδύα”. Δεν έπαιξα το απόσπασμα γιατί θα άνοιγα κεφάλαια με συναδέλφους που δε θα ήθελα. Λίγα χρόνια μετά οι ίδιοι οι παρουσιαστές είναι από αυτούς που υποστηρίζουν ανοιχτά την ψυχοθεραπεία. Εκείνες τις εποχές έπεφταν κορμιά, ήταν μηνύσιμα όσα ακούγονταν. Δεν έκανα καταγγελία γιατί υπήρχε το ''δε χτυπάς το σινάφι''» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε:

«Όταν μου πρότεινε ο Σταμάτης Μαλέλης την ''Πρωινή Μελέτη'' κάποιοι θεώρησαν ότι θα πάρω το αίμα μου πίσω. Δεν το έκανα ποτέ όσες φορές έπεσα πάνω σε άνθρωπο που είχα ράμματα για τη γούνα του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA