Μενού
xristidoy-basalos
Σίσσυ Χρηστίδου - Κωνσταντίνος Βασάλος | @sissychristidou
  • Α-
  • Α+

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τα επαγγελματικά της σχέδια, την εφηβεία του γιου της, αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.«Η πρόθεσή μου δεν είναι για καθημερινό, δεν έχω τέτοιες αντοχές, δεν είναι εύκολη πίστα. Μας αρέσει πάρα πολύ η ζώνη που είμαστε, το κανάλι, η παραγωγή μας», ενώ για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα της ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Θα ήταν τώρα πισωγύρισμα για τον Κωνσταντίνο, τώρα πρέπει να πάρει δική του εκπομπή», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν και τη συνεργασία της με το Mega. 

Τις νέες της δηλώσεις έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την εφηβεία του πρώτου της γιου, αλλά και την πορεία της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Είναι δύσκολη πίστα η εφηβεία, δεν περνάω εύκολα. Αυτό που δεν μου δίνει πλέον καθόλου σημασία… Πώς έχεις βρε παιδί μου ένα crash, σου αρέσει και δεν σου μιλάει, δεν σου ρίχνει ούτε βλέμμα… αυτό παθαίνω με τον γιο μου. Περνάω δίπλα, τον μυρίζω και του λέω: “Όλα καλά, πώς ήταν η μέρα σου;” Και στα μηνύματα μου απαντά: “ΟΚ, Ναι, παρήγγειλε μου ένα σουβλάκι”» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.