Μενού
survivor-all-star-sakis-katsoulis
Survivor All Star: Σάκης Κατσούλης | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο στόχαστρο των Σάκη Κατσούλη και του Ηλία Μπόγδανου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με αφορμή τη συμπεριφορά του κι όσα είπε στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού. «Ο επονομαζόμενος "κατσαρολάκιας" Σπύρος Μαρτίκας ήρθε εκνευρισμένος και επιθετικός απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο που είπε ότι είναι παράνοια να ψηφιστεί η Στέλλα», είπε αρχικά ο νικητής του Survivor 2021. 

«Θα συμφωνήσω γιατί η Στέλλα έχει αποδείξει τρεις μήνες τώρα ότι είναι η καλύτερη παίκτρια της μπλε ομάδας. Ο ίδιος Σπύρος Μαρτίκας που πριν από τρεις εβδομάδες είχε μαγειρέψει την ψηφοφορία για να βγάλει την Ελένη Χαμπέρη στον τάκο, τώρα προσπαθεί να πείσει ότι η Στέλλα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Πραγματικά "όπου φυσάει ο άνεμος πάω" είναι το τραγούδι που του ταιριάζει», συνέχισε ο Σάκης Κατσούλης.

Από πλευράς του σε συζήτηση με τους συμπαίκτες του ο Ηλίας Μπόγδανος τόνισε ότι «η Στέλλα είναι η καλύτερη παίκτρια και από τις πιο δυνατές στο παιχνίδι γενικά. Και λέω είναι παράνοια να την ψηφίζουν και τα πήρε και είπε για δειλία, τα ίδια και τα ίδια. Έχω κουραστεί πια με τον Σπύρο πραγματικά». «Για να μην είμαι άδικος, όταν χάνεις τρεις ασυλίες είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οπότε καταλαβαίνω την αντίδραση του Μαρτίκα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζα τη Στέλλα», επεσήμανε στην προσωπική του συνέντευξη. 

Τέλος, ο Σάκης Κατσούλης έριξε και πάλι τα «καρφιά» του στον «Ελ Προφεσόρ» λέγοντας πως «Γενικά ο Σπύρος μας έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρει πώς θα πάει πιο μακριά στο παιχνίδι. Αλλάζει παρέες ανάλογα με το τι τον συμφέρει. Φτάσε εκεί που σου αξίζει ως Σπύρος Μαρτίκας και όχι πηγαίνοντας από παρέα σε παρέα, θα τον συμβούλευα εγώ».