Μενού
liagkas-lazopoylos
Γιώργος Λιάγκας - Λάκης Λαζόπουλος | NDP, Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Λαζόπουλος κατηγόρησε τον Γιώργο Λιάγκα ότι συνεργείο της εκπομπής του τον κυνηγούσε για να του αποσπάσει μία δήλωση-απάντηση για τον Αλέξη Κούγια. Στο podcast του, απάντησε στο... εμμονικός του Γιώργου Λιάγκα και στη δήλωση του ότι δεν γνωρίζει πού πηγαίνουν τα συνεργεία της εκπομπής του και είπε: «Ο κύριος Λιάγκας βγήκε και είπε ότι είμαστε εμμονικοί και γι’ αυτά τα συνεργεία που βγαίνουν πως ούτε καν ξέρει, ούτε γνωρίζει κα τα κανονίζει η αρχισυντάκτρια του. Και είπε “θέλω να με πιστέψετε”. Το είπε γιατί κατάλαβε ότι κανείς δεν θα τον πιστέψει.

Επειδή το χρέωσε στην αρχισυντάκτριά του, έχω κι εγώ κάθε λόγο να την καταγγείλω και να του πω ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έστειλε η αρχισυντάκτριά του συνεργείο. Ήταν και πριν ένα μήνα, με την ίδια ερώτηση γιατί έχει την ίδια απορία εδώ και ενάμιση μήνα. Έστειλε δύο κάμερες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ έξω από τη σχολή και ρωτούσε τους μαθητές αν είμαι πάνω, πότε θα κατέβω. Ήμουν έτοιμος, αλήθεια, να κοιμηθώ εκεί και όταν έμαθα ότι έφυγαν, κατέβηκα. Γιατί δεν ήθελα να απαντήσω στην ανοησία.

Ήταν αυτή η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη, κλείνεις και τις δύο εξόδους να μη μπορεί, να υποχρεωθεί να σου πει εσένα, να σου απαντήσει οπωσδήποτε. Επειδή δεν πιστεύω ότι η αρχισυντάκτρια τα έκανε μόνη της… Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι; Τι λέτε;».

Η απάντηση του Λιάγκα στον Λαζόπουλο

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος στην εκπομπή του, απάντησε στον Λάκη Λαζόπουλο λέγοντας: «Εμμονή δεν είχα με κανέναν. Υποκλίνομαι στο ταλέντο και το χιούμορ σου. Δεν λέω ψέμματα ποτέ, έχω κάνει λάθη πολλά, τα αναγνωρίζω και το έχω πληρώσει. Δεν είμαι αποό τους παρουσιαστές που θα βγω στον αέρα και δεν θα ξέρω τι παίζει. Ωστόσο ναι και πίστεψε, δεν ξέρω που στέλνει κάμερες η αρχισυντάκτρια, πάρτη και ρώτα τη να στο επιβεβαιώσει. Οσο για αυτό που λες για τις δύο κάμερες, με ενημέρωσε ότι η μία κάμερα ήταν δική μας, η δεύτερη ήταν προφανώς από άλλη εκπομπή. Δεν στέλνουμε σε κανένα θέμα δύο κάμερες».
Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανέφερε: «Στην καριέρα που κάνω 28 χρόνια ουδέποτε μου έχει πει άνθρωπος μην παίξεις ή μη προβάλλεις κάτι και να τον έχω παρακούσει, έχω προστατεύσει κόσμο πολλές φορές. Δεν έχω παγιδεύσει».

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε σε έντονο ύφος: «Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σχοινί Λάκη; Εμείς ρεπορτάζ κάνουμε και κάνουμε και λάθη, δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που να σε αφορά και να μην έχεις δώσει την άδεια. Πολύ ωραίο το πανηγυράκι, δεν είμαι εναντίον κανενός όμως. Λοιπόν, σταμάτα το και εσύ να το σταματήσω και εγώ. Και αν το επιθυμείς πραγματικά, δίνω εντολή η εκπομπή μας να μην ξαναστείλει κάμερα σε εσένα, να μην προβάλλουμε παραστάσεις σου κλπ».