Μενού
survivor-all-star-giorgos-lianos
Survivor All Star: Γιώργος Λιανός | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Οι αποκαλύψεις για τις κλοπές φαγητού από τους παίκτες του Survivor δεν έχουν τέλος. Μετά και το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει άνθρωπο της παραγωγής να δίνει φαγητό στους παίκτες που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης το 2021, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη.
Όπως είπε ο ίδιος στη ραδιοφωνική του εκπομπή «πρέπει να κάνω κάποιες διευκρινίσεις, γιατί γίνεται τον τελευταίο καιρό μια συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης του παιχνιδιού από αρκετές εκπομπές. Ως προς τις αποβολές των παικτών, να διευκρινίσουμε ότι η τιμωρία είναι απόφαση όλων των παικτών. Αν ήταν ένα κανονικό Survivor και όχι το ‘’All Star’’ θα ήμασταν υπέρ της τιμωρίας.

Το δεύτερο θέμα στο οποίο θα ήθελα να σταθώ είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει παίκτες από το παιχνίδι του 2021 να τρώνε κάτω από μια τέντα. Είμαστε υποχρεωμένοι σαν παραγωγή -επειδή δεν τους γυρίσαμε στην παραλία να μαγειρέψουν- να τους προσφέρουμε φαγητό. Να δίνουμε στους παίκτες υδατάνθρακα και πρωτεΐνη. Είδα άλλη ερμηνεία από εκπομπή και αυτό με στενοχώρησε πάρα πολύ».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις, που κάποιες είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν αρκετά τις επόμενες ώρες… Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι κάνει τη συγκεκριμένη παρέμβαση, όχι γιατί νιώθει θιγμένος, αλλά για τους συνεργάτες του. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να τους ‘’κράζει’’ χωρίς να υπάρχουν στοιχεία. Νιώθω την ανάγκη να μπω μπροστά για τους συνεργάτες μου. Μην κατηγορείτε ανθρώπους χωρίς στοιχεία. Μην είστε χαιρέκακοι, γιατί μιλάτε για ανθρωποφαγία μέσα στο παιχνίδι, αλλά η ανθρωποφαγία είναι εκεί έξω.

Επίσης, κάποιες εκπομπές έστειλαν και ρεπόρτερ εδώ για να κάνουν ρεπορτάζ. Υπήρξε άνθρωπος που μετά από δύο μήνες πιάστηκε να παίρνει λεφτά από παίκτες. Ο Ατζούν φώναξε τους παίκτες στο σπίτι του για να τηρήσουν όλοι τη συμφωνία που είχαν κάνει και φεύγοντας κάποιοι πήραν πράγματα από το σπίτι του», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.