Μενού
survivor
Survivor | Survivor
  • Α-
  • Α+

Ενταση επικράτησε για ακόμη μία φορά στο Survivor All Star με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Νίκο Μπάρτζη να είναι στα μαχαίρια, καθώς η παίκτρια της κόκκινης ομάδας πίεσε τον παίκτη της μπλε να παίξει στο αγώνισμα ενώ είναι τραυματισμένος στα γόνατά του. Ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε θέση στο περιστατικό και στο συμβούλιο του νησιού είχε πει για την Μαριαλένα πως «όσο μπόι της λείπει τόση γλώσσα έχει». 

Έτσι λοιπόν η Μαριαλένα, η οποία δεν ήταν στο συμβούλιο του νησιού την ημέρα που ειπώθηκαν όλα αυτά από τον Σπύρο Μαρτίκα καθώς ήταν άρρωστη, με δικηγόρο τον Σάκη προσπάθησε να βγάλει τον Μαρτίκα ως άτομο που επιτίθεται σε γυναίκες λεκτικά.

Ωστόσο ζήτησε συγνώμη από τον Νίκο Μπάρτζη για την συμπεριφορά της. Τη συγνώμη αυτή βέβαια σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας», δεν φαίνεται πως την εννοούσε η παίκτρια, καθώς ο Σάκης φέρεται να έπεισε την αγαπημένη του να προβεί σε αυτήν την κίνηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, θεώρησε ότι η συμπεριφορά της απέναντι στον συμπαίκτη της, τον οποίο θεωρούν φαβορί για τη νίκη, θα έκανε κακό στην εικόνα της ομάδας τους, γιατί τα γόνατα είναι θέμα υγείας.