Μενού
  • Α-
  • Α+

H Τζένιφερ Άνιστον, με αφορμή τη νέα κωμική ταινία Murder Mystery 2 του Netflix όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Άνταμ Σάντλερ μίλησε στο Associated Foreign Press για το πόσο πιο δύσκολη έχει γίνει σήμερα η κωμωδία σε σχέση με τα μέσα της δεκαετίας του ‘90 όταν η ίδια υποδυόταν τη Ρέιτσελ στα κλασικά πλέον «Φιλαράκια», τονίζοντας πως μια ολόκληρη γενιά παιδιών βρίσκει τη σειρά προσβλητική. 

«Η κωμωδία και οι ταινίες έχουν εξελιχθεί. Απλά τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο επειδή πρέπει να προσέχεις και τα πράγματα είναι περίεργα για τους κωμικούς. Η ομορφιά της κωμωδίας είναι ότι μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και τη ζωή. Κάποτε μπορούσες να γελάσεις με έναν ρατσιστή, γιατί με αυτόν τον τρόπο εκπαίδευες και το κοινό για το πόσο γελοίοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Τώρα δεν μας επιτρέπεται να το κάνουμε», δήλωσε αρχικά η σταρ του Χόλιγουντ.  

«Υπάρχει μία ολόκληρη γενιά ανθρώπων, παιδιών που βλέπουν τώρα τα επεισόδια και πιστεύουν ότι είναι προσβλητικά. Υπήρξαν πράγματα που έγιναν χωρίς πρόθεση και κάποια που θα έπρεπε να είχαν μελετηθεί περισσότερο. Τότε όμως δεν υπήρχε η ευαισθησία που υπάρχει σήμερα», συμπλήρωσε. 

«Όλοι χρειάζονται τα αστεία! Ο κόσμος χρειάζεται χιούμορ! Δεν μπορούμε να παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου όλοι είναι τόσο πολύ διχασμένοι», κατέληξε η Τζένιφερ Άνιστον.