Μενού
survivor-evridiki-papadopoulou
Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε τι οδηγίες είχαν πάρει όλοι οι παίκτες του Survivor όταν επισκέφτηκαν το σπίτι του Ατζούν Ιλίτζαλι σε απάντηση των πρόσφατων δηλώσεων του Γιώργου Λιανού ότι υπήρξαν παίκτες παλαιότερα που έκλεψαν πράγματα από το σπίτι του Τούρκου παραγωγού του ριάλιτι επιβίωσης. 

«Είχαμε πάει κι εμείς πέρυσι στο σπίτι του Ατζούν. Είχε πάει στο Μαϊάμι και συνηθίζει όταν πηγαίνει στο Μαϊάμι να θέλει να μαζέψει τα παιδιά για μια ώρα, να τους προσφέρει ένα cheesecake, και φεύγοντας, μας είπαν τα παιδιά της παραγωγής, "κακομοίρηδες μου, κανονίστε μην κλέψετε τίποτα", γιατί σε προηγούμενες χρονιές είχε γίνει αυτό», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιανός είχε πει χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Φώναξε ο Ατζούν τους παίκτες στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα. Και τους είπε "έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί, κάνουμε ένα πρόγραμμα, μην τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής, ξέρω ότι πεινάτε, θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα". Τους είπε επίσης “μην κάνετε ντου στους κάδους σκουπιδιών, μην προσπαθείτε να κλέψετε, μην κρύβετε πράγματα στα ρούχα σας”. Συμφώνησαν όλοι και φεύγοντας, πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν. Οι άνθρωποι πεινάνε, πιστέψτε με».