Μενού
kanakis
Αντώνης Κανάκης | YouTube
  • Α-
  • Α+

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» το απόγευμα της Δευτέρας (3/4) ότι λίγο πριν φτάσει στο πλατό της εκπομπής, το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παραλίγο να έχει σοβαρό ατύχημα. Ο λόγος ήταν η κακοκαιρία «Ilina», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και εκδηλώνεται με έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα, έχοντας διαμορφώσει μια δύσκολη κατάσταση στους δρόμους. 

«Καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί αν δεν πλημμυρίσουμε. Δεν φαντάζεστε τι γίνεται εδώ στη Θεσσαλονίκη. Κόντεψα να σκοτωθώ. Όχι, αλήθεια! Κόντεψα να σκοτωθώ, να τρακάρω δηλαδή. Φαντάζομαι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν, δυστυχώς, τέτοια ατυχήματα και πολλοί κόντεψαν να τρακάρουν. Δεν είμαστε καλά σε αυτή τη χώρα. Δεν είναι δυνατόν οι δρόμοι να είναι σε αυτή την κατάσταση. Ρίχνει μια βροχή και μαζεύονται σε όλες τις κατευθύνσεις λίμνες με νερά, οι οποίες παρασύρουν το τιμόνι. Ο άλλος ο οδηγός - χωρίς να φταίει ο άνθρωπος - σου πετάει νερό στο παρμπρίζ και χάνεις την ορατότητά σου», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τον «αέρα» του «Ράδιο Αρβύλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA