Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (4/4) ο Γιώργος Πιλίδης. Ο αθλητής ελεύθερης πάλης, μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, μίλησςε στη Φαίη Σκορδά για το περιβόητο χαρτάκι με τα ψώνια, το οποίο δεν έγραψε ούτε εκείνος αλλά ούτε και ο Ηλίας Γκότσης, όπως είπε.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πιλίδης δήλωσε στη Φαίη Σκορδά πως «οι επαφές με κινητό δεν είναι αυτές που καταλαβαίνει ο κόσμος. Καμία σχέση. Η επαφή με το τηλέφωνο έγινε για να στείλουμε κάποια χρήματα για να πάρουμε φαγητό να φάμε. Αυτό. Άλλωστε δεν έχει σήμα εκεί. Στέλνεις ένα χαρτάκι, με ένα βιντεάκι… Έτσι γίνεται η επαφή με τα χρήματα».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πιλίδης τόνισε: «Τη λίστα με τα ψώνια δεν την έγραψα εγώ. Ότι έστειλα εγώ τα 300 ευρώ ισχύει. Ούτε ο Ηλίας Γκότσης έγραψε τη λίστα. Ο άνθρωπος που έγραψε τη λίστα δεν έκανε τόσο έντιμα και αντρίκια πράγματα».
Ο αθλητής ελεύθερης πάλης δεν θέλησε να «δώσει» ονόματα στον αέρα του ΣΚΑΪ, κρατώντας χαμηλό προφίλ. «Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν αυτά τα άτομα θα είναι μπροστά. Αν δεν είναι μπροστά και δεν μπορούν να απαντήσουν, δεν το θεωρώ πάλι σωστό».
- Ποιος κυβερνά το Ιράν: Μυστήριο γύρω από τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Η CIA αποκωδικοποιεί τα ίχνη του
- Τι είναι το «αλπικό διαζύγιο»: Η τάση χωρισμού που τρομάζει
- Γιατί το 1993 είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ελληνικής μουσικής
- Νέα Ελβετία, Ασύρματος: Αθηναϊκές γειτονιές που ξέρουμε ονομαστικά αλλά δεν ξέρουμε πού πέφτουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.