Μενού
xristoforos-papakaliatis
Χριστόφορος Παπακαλιάτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απολαμβάνει την διεθνή επιτυχία του Maestro, το οποίο έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix, με τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της σειράς να έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φροντίζει μάλιστα, να ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους διαδικτυακούς του φίλους για τις εξελίξεις, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη νέα του ανάρτηση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιράστηκε μερικές εικόνες από τα γυρίσματα κι εξέφρασε πόσο τυχερός νιώθει για την ομάδα, με την οποία συνεργάζεται για το Maestro. Επίσης, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στο νησί των Παξών.

https://www.instagram.com/p/CqyDglLND3p/

«Γύρισμα Σαββάτου!!Τελείωσε η πρώτη εβδομάδα μας!!!..Δεν είναι μόνο ότι πήγε καλά,είναι που υπάρχει αυτή η τρομερή ομάδα ανθρώπων πίσω από τις κάμερες. Είμαι πολύ τυχερός τελικά. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες πάλι, στο νησί!!!… Στο σετ.. Σαββατιάτικο γύρισμα με την καλύτερη ομάδα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.