Οι ψίθυροι για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, με ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend να αναφέρει ότι η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Mega την επόμενη σεζόν, καθώς η «Κοινωνία Ώρα Mega» αναμένεται να αυξηθεί σε διάρκειακαι θα ακολουθεί η Δανάη Μπάρκα επίσης με μεγαλύτερη διάρκεια.
«Μιλάμε για μία απόφαση του καναλιού, το οποίο αποφάσισε ότι θέλει να πάει με δύο εκπομπές τη νέα σεζόν» ανέφερε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στην εκπομπή Open Weekend. Οσον αφορά το μέλλον της στον σταθμό, «να βρεθεί στο Σαββατοκύριακο είναι κάτι που έχουν απορρίψει και οι δύο πλευρές».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μένει μία επιλογή συνεργασίας με το Mega και είναι η βραδινή ζώνη, με τις δύο πλευρές να μην είναι πολύ κοντά. «Απομένει η βραδινή εκπομπή για να δούμε αν θα συνεχίσει στον σταθμό» ανέφεραν στη συνέχεια του ρεπορτάζ.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.