Μενού
martikas-mpratzis-xrysaidi
Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Νίκος Μπάρτζης | @Survivor
  • Α-
  • Α+

Ο Τάκης, η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι πλέον ξένοι στην ίδια ομάδα στο Survivor All Star! Η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια προκάλεσε τριγμούς στην Κόκκινη ομάδα και η αγαπημένη οικογένεια πλέον δεν είναι και τόσο αγαπημένη. Η δεύτερη ασυλία έρχεται με την Κόκκινη ομάδα να μετράει ήδη δυο υποψήφιους και να παίζει τον αγώνα με την πλάτη στον τοίχο!

Οι νέες ομάδες είναι έτοιμες για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες υπό καταρρακτώδη βροχή και φυσικά παίζουν μόνο για τη νίκη. Ποια ομάδα θα το καταφέρει;

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα. Η φιλία τους φαίνεται πως τελειώνει εδώ. Οπως βλέπουμε και στο trailer, ο Νίκος Μπάρτζης εκνευρίζεται με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον κατηγορεί ότι τον ειρωνεύτηκε, ενώ ο φαρμακοποιός το αρνείται κατηγορηματικά κάνοντας επίθεση στον παίκτη. Η Σταυρούλα Χρυσαείδη, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», αναλαμβάνει ρόλο πυροσβέστη και παρεμβαίνει υποστηρίζοντας τον Νίκο Μπάρτζη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA