Μενού
nikos-kontos-masterchef
Ο Νίκος Κόντος στο MasterChef 2023 | @MasterChef GR
  • Α-
  • Α+

Οι μαγειρικές δοκιμασίες στο MasterChef συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) όπου ο Γιώργος Πορφύρης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, είχε για ακόμη μια φορά τα πλεονεκτήματα της δοκιμασίας στη διάθεσή του. Για τον λόγο αυτό προτίμησε να ανέβει ο ίδιος στον εξώστη και να μοιράσει τον χρόνο στους συμπαίκτες του όπως εκείνος θεωρούσε καλύτερα.

Στη χθεσινή δοκιμασία υπήρχαν διαγωνιζόμενοι που δυσκολεύτηκαν πολύ, με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν από μέτριες ως αδύναμες προσπάθειες στους τρεις κριτές του MasterChef. Ο Νίκος Κοντός (σ.σ. γνωστός και ως Μότο Μότο) ήταν ένας από αυτούς που δεν τα κατάφερε και ανέφερε πως δεν τον αντιπροσώπευε το πιάτο που ετοίμασε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Παστέλι φιστίκι, crumble από πουράκια, δαμάσκηνο και γκρανόλα με toasted croissant ετοίμασε ο νεαρός μάγειρας με το αποτέλεσμα όμως να απογοητεύει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά. Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε μάλιστα ότι πρόκειται για κολατσιό, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε ότι είναι πολύ κακό. 

«Συμφωνώ απόλυτα με τη λέξη κολατσιό. Θα το χαρακτήριζα και κάτι χειρότερο αλλά τέλοσπαντων. Είναι χάλια, χάλια, χάλια», είπε ο παίκτης. «Το μόνο που θεωρώ ότι έχει πάει καλά είναι το παστέλι. Τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι χάλια. Τίποτα, σήμερα, μηδέν. Μόνο το παστέλι» ομολόγησε ο Μότο Μότο μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν δίστασε να εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε να δοκιμάσει έστω το συγκεκριμένο πιάτο με τον Μότο Μότο να τον παροτρύνει να το κάνει. «Επειδή έχουμε φάει πολλή ζάχαρη, πιστεύεις ότι πρέπει να δοκιμάσουμε; Έχει νόημα;» αναρωτήθηκε αρχικά ο σεφ και κριτής του MasterChef για να προχωρήσει στη συνέχεια σε μια μικρή δοκιμή στο πιάτο του Μότο Μότο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...