Τα γυρίσματα για τη συνέχεια της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζονται και ήδη τα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη γραφτεί και το καστ βρίσκεται στους Παξούς, όπου και γυρίζεται η επιτυχημένη σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές του Mega και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Netflix.
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης αν και έχει φροντίσει να μη δώσει κανένα spoiler για τον δεύτερο κύκλο, μοιράζεται συχνά στα social media φωτογραφίες από τη διαδικασία της παραγωγής.
Αυτή τη φορά, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα με τα καταπράσινα τοπία του νησιου, όπου και γίνονται τα γυρίσματα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Άνοιξη».
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού για την πολιτική, λέει το 70% των πολιτών
- Τρίκαλα: Τα δύο σενάρια της φονικής έκρηξης και οι καταθέσεις των μαρτύρων
- Πού βρίσκεται σήμερα η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Τούρκοι από τα Ίμια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.