Τα γυρίσματα για τη συνέχεια της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζονται και ήδη τα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη γραφτεί και το καστ βρίσκεται στους Παξούς, όπου και γυρίζεται η επιτυχημένη σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές του Mega και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Netflix.
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης αν και έχει φροντίσει να μη δώσει κανένα spoiler για τον δεύτερο κύκλο, μοιράζεται συχνά στα social media φωτογραφίες από τη διαδικασία της παραγωγής.
Αυτή τη φορά, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα με τα καταπράσινα τοπία του νησιου, όπου και γίνονται τα γυρίσματα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Άνοιξη».
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.