Μενού
evi-droutsa-mpo
Εύη Δρούτσα - Μπο | @j2us_gr
  • Α-
  • Α+

Το J2US επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (22/4) με νέο live και στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού του Alpha, για μια ακόμη φορά ανέβηκαν η Εύη Δρούτσα και ο Μπο, οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Ο δικός μου δρόμος», το οποίο μάλιστα έχει γράψει η ίδια η στιχουργός. Μόλις το ζευγάρι ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει την πιο όμορφη έκπληξη για την Εύη Δρούτσα, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα.

Ο παρουσιαστής καλησπέρισε τον Πασχάλη Τερζή, ο οποίος μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση και αφού καλησπέρισε το κοινό στη συνέχεια μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με την στιχουργό, αποκαλύπτοντας την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο έχει ερμηνεύσει ο ίδιος.

«Πασχαλάκο μου είναι τιμή μου που τόσα χρόνια έχεις πει τόσα τραγούδια μου», είπε συγκινημένη η Εύη Δρούτσα. Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα, αλλά εγώ τα έβαλα πιο πριν από εσένα. Η Εύη το γέννησε αυτό το τραγούδι, έκλαιγε από την πρώτη στιγμή που μου διάβασε τους στίχους. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης, η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, στάθηκε στα πόδια της, είναι παλικάρι», ανέφερε ο Πασχάλης Τερζής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.