Μετά τους καυγάδες και τις ίντριγκες, οι παίκτες του Survivor All Star είχαν την ευκαιρία να φάνε καλά, να κάνουν μπάνιο, να καλλωπιστούν και όλοι μαζί να διασκεδάσουν στο πάρτι ένωσης, λίγο πριν επιστρέψουν στην κανονικότητα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Οι διαγωνιζόμενοι περιποιήθηκαν τον εαυτό τους και έβαλαν τα καλά τους για να γιορτάσουν την ένωση των δύο ομάδων με πολύ φαγητό, τραγούδι και χορό. Μετά την ξεχωριστή αυτή γιορτή, οι παίκτες και από τις δύο ομάδες θα μένουν πλέον στην ίδια παραλία.
Μετά το makeover των παικτών, ακολούθησε ο διαγωνισμός τραγουδιού, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να κλέβει τις εντυπώσεις τραγουδώντας το τραγούδι «Η καρδιά μου» του Σάκη Ρουβά, φορώντας μία μαύρη φούστα.
Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του αλλά και από τους χρήστες του Twitter.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.