Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο Πέμπτη (27/4) στις 21.00 η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Η Ισμήνη, η Χάιδω και ο Χρήστος δεν είναι συμβατοί κι έτσι όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Στάθη και τη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος, από την άλλη, δείχνει να έχει αποδεχτεί ότι το τέλος πλησιάζει και συντάσσει τη διαθήκη του, την οποία εμπιστεύεται στον Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα τον εκλιπαρεί να τα ξαναβρεί με την Ισμήνη.
Η Δήμητρα ερευνά την πληροφορία που της έδωσε η Εύα και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημοσθένης έχει κάποια εμπλοκή με τη στρατολόγηση του Άρη στο καρτέλ των ναρκωτικών. Η Μυρτάλη δρομολογεί την αποχώρησή της από τη Μάνη, πίσω από την πλάτη του Αλέξη, ενώ εκείνος κάνει όνειρα για το εστιατόριο που θα ανοίξουν. Ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Ισίδωρο με σκοπό να επινοικιάσει το δημοτικό γυμναστήριο. Η Θεοδώρα εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο και ζητά από τον Μάνο να την προσλάβει.
Η Γη της Ελιάς, Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00 στο Mega
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.