Μενού
survivor-nikos-mpartzis
Survivor: Νίκος Μπάρτζης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Κωνσταντίνος Βασάλος και Σπύρος Μαρτίκας έστρεψαν τα «βέλη» τους στον Νίκο Μπάρτζη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star εξαιτίας των όσων λέει, αλλά και κάνει μέσα στο παιχνίδι με τον πρώτο να τον χαρακτηρίζει «κύριο εμμονικό» και τον δεύτερο να λέει ότι η στρατηγική του είναι «αυτή που σιχαινόμαστε όλοι». «Ο κύριος εμμονικός, ο Νίκος Μπάρτζης κάθε φορά που χάνεται η ασυλία, φωνάζει "ο Κωνσταντίνος να βγει προτεινόμενος, γιατί δεν τον βγάλατε; Δεν είναι καλός παίκτης, δεν έχει αντίληψη στον στόχο"», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Εντάξει, παιχταρά μου, θέλω να μου κάνεις μαθήματα όταν βγούμε έξω, να έρθω εδώ του χρόνου ή του παραχρόνου έτοιμος, προετοιμασμένος, με τη δική σου καθοδήγηση, που είσαι υπερπαίκτης εδώ πέρα, να με βάλεις σε έναν δρόμο να φτάσω κάποτε εκεί που έχεις φτάσει εσύ. Νίκο Μπάρτζη, συγγνώμη για την αγωνιστική μου εικόνα, θα γίνω ένας καλός παίκτης σαν κι εσένα», πρόσθεσε ο παίκτης των Κόκκινων, ο οποίος ενοχλήθηκε από την ατάκα του Μπάρτζη στο χθεσινό Συμβούλιο ότι ο Βασάλος θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί όπως ο Γιώργος Κόρομι και η Εύη Σαλταφερίδου που βγήκαν υποψήφιοι. 

«Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ποια στρατηγική είναι αυτή που μας αρέσει και είναι αποδεκτή από όλους; Η στρατηγική με ευφυΐα. Θεωρώ τρομερά ύπουλο κάποιον που θα χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε άλλη μορφή στρατηγικής με βάση την πονηριά και ακόμα χειρότερα την κουτοπονηριά», είπε από πλευράς του ο Σπύρος Μαρτίκας, προσθέτοντας ότι «Και να έχει την κουτοπονηριά ως μόνο μέσο σκέψης και δράσης, γιατί απλά δεν είναι ικανός να σκεφτεί με ευφυΐα τα πράγματα γύρω του».

«Ο Νίκος Μπάρτζης βιάστηκε για άλλη μια φορά να χειριστεί τα γεγονότα με πολύ ανέντιμο τρόπο. Πώς μπορείς να πείσεις ότι έχω τόσο μεγάλη επιρροή, όταν δεν με ένοιαξε 21 φορές υποψήφιος ποιον θα έχω απέναντί μου; Πώς μπορείς να πείσεις ότι η Εύη είναι αδύναμη στο κοινό;», αναρωτήθηκε ο Ελ Προφεσόρ του Survivor All Star.

«Για άλλη μια φορά απέδειξες πόσο κουτοπόνηρα κινείσαι, ότι η πρώτη σου σκέψη είναι να προσβάλλεις και να κάνεις κακό. Γιατί η στρατηγική που διάλεξες σε οδηγεί σε αδιέξοδα που δεν μπορείς να αποδείξεις. Τα έχεις βάλει με όλους και με όλα. Προσπαθείς να απαξιώσεις δυνατούς χαρακτήρες γιατί μόνο έτσι μπορείς να επιβιώσεις στο παιχνίδι», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας και κατέληξε: «Το καταλάβαμε όλοι και κυρίως ο κόσμος που θα κρίνει και την πορεία σου στο παιχνίδι. Η στρατηγική που διάλεξες είναι αυτή που σιχαινόμαστε όλοι: η ανήθικη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA