Μενού
just-the-two-of-us-felicia-triantafyllos
Just The Two Of Us: Φελίσια Λαπάτη - Τριαντάφυλλος | Glomex
  • Α-
  • Α+

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος προς τους κριτές του Just The Two Of Us στο live του Σαββάτου (29/4) σχετικά με την κριτική που δέχεται η Φελίσια Λαπάτη κάθε εβδομάδα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα, με την Καίτη Γαρμπή να διαφωνεί με τον τραγουδιστή. 

«Νομίζω, Καίτη μου, η ομορφιά του J2US και ότι έχει φτιάξει εδώ ο Νίκος Κοκλώνης είναι ότι μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και είναι ραδιοφωνική παραγωγός και είναι η Φελίσια, προσπαθεί, δίνει πόνο και πίστεψέ με ότι κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μία καλή κουβέντα και αντέχει τόσο πολύ», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Μην το λες αυτό, με στεναχωρείς πολύ. Λαμβάνουμε υπόψη μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται», του απάντησε η Καίτη Γαρμπή.

«Αυτό το κορίτσι στεναχωριέται συνέχεια, κάνει πολλή προσπάθεια, τρέχει συνέχεια, αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούω τα ίδια, πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε. Δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα», τόνισε με τη σειρά του ο τραγουδιστής.

Η Καίτη Γαρμπή, όμως, συνέχισε να διαφωνεί με τον Τριαντάφυλλο, λέγοντάς του: «Δεν είναι έτσι όπως το λες. Τριαντάφυλλε, μην το ξαναπείς αυτό όμως. Εσύ, επειδή τη ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξή της. Αυτό που φτάνει σε εμάς είναι να ακούσουμε κάτι ψυχρά για 2 λεπτά και να αποφασίσουμε, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA