Μενού
kavogianni-maestro
Η Μαρία Καβογιάννη σε σκηνή της σειράς «Maestro» | @maestroinblue.tvseries
  • Α-
  • Α+

Στους Παξούς βρίσκονται το τελευταίο διάστημα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συντελεστές της σειράς Maestro για τα γυρίσματα του β’ κύκλου. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα με τους συντελεστές της σειράς να βρίσκονται στους Παξούς, όπως και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί το σίριαλ του Mega που γνωρίζει επιτυχία σε όλο τον κόσμο, καθώς προβάλλεται στο Netflix

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ελένη», αποκάλυψε ότι κάποιες ημέρες γίνεται παράλληλο γύρισμα σκηνών, καθώς μέχρι τις 10 του μήνα θα πρέπει να φύγουν από το νησί, επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα. Τον Οκτώβριο, οι πρωταγωνιστές του Maestro θα επιστρέψουν στους Παξούς για να συνεχίσουν τα γυρίσματα.

Ωστόσο, οι φανατικοί της σειράς παίρνουν μία γεύση από όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, καθώς στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram δημοσιεύονται backstage φωτογραφίες.

Στην πιο πρόσφατη που δημοσιεύτηκε βλέπουμε τη Μαρία Καβογιάννη που υποδύεται τη Μαρία στη σειρά, ντυμένη με παραδοσιακή στολή να κάθεται μόνη της σε ένα παγκάκι. Η φωτογραφία, που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής, αποτυπώνει μία μοναχική στιγμή που φαίνεται να περνά η πρωταγωνίστρια. 

https://www.instagram.com/p/Cr8v5Auo1Gf/

Maestro 2: Άνοιξη στους Παξούς

Πριν από μερικές ημέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε δημοσιεύσει και άλλες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς. Σε μία διακρίνεται αρκετός κόσμος να έχει μαζευτεί δίπλα στην εκκλησία του νησιού, ενώ την ατμόσφαιρα ολοκληρώνει το πράσινο τριγύρω, αλλά και τα φώτα που λάμπουν πάνω από τους ηθοποιούς.

https://www.instagram.com/p/Cr3u0QhNz6Q/

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε: «Άνοιξη. Πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό νησί; Πολλή! Να το προσέχουμε και να το αγαπάμε. Στιγμιότυπο από σκηνή από το γύρισμα στους Παξούς».

https://www.instagram.com/p/CriTBmJIugm/https://www.instagram.com/p/CrYkke9N0LN/https://www.instagram.com/p/CrSm10eoLFl/

Maestro 2: «Ένα νέο πρόσωπο θα εξιχνιάσει το έγκλημα» αποκάλυψε ο Παπακαλιάτης

«Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε» είχε πει στην εκπομπή «Ελένη» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. 

«Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.