Μενού
survivor-nikos-mpartzis
Survivor: Νίκος Μπάρτζης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Απόψε Δευτέρα (8/5) στο Survivor All Star φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη με τους δύο παίκτες να «καρφώνουν» ο ένας τον άλλο για τη στάση τους μέσα στο παιχνίδι, ενώ θέση θα πάρει και η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία θα ρίξει τα «βέλη» της στον «Ελ Προφεσόρ». 

«Με πόση ευκολία μπορεί να σπείρει κάποιος τη διχόνοια. Ειδήμονας σε αυτό ο Νίκος Μπάρτζης», θα αναφέρει ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ εξίσου έξω από τα δόντια θα μιλήσει και ο Νίκος Μπάρτζης που θα πει για τον συμπαίκτη του: «Με θέλει στην απομόνωση για να με πολεμάει όσο τίποτα»

Από πλευράς της η Στέλλα Ανδρεάδου θα κατηγορήσει τον Σπύρο Μαρίκα για μαγείρεμα ψηφοφοριών, λέγοντας: «Ο Σπύρος είναι τόσο χειριστικός άνθρωπος που όντως πάει και μαγειρεύει τις ψήφους».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας με τους Κόκκινους να έχουν κερδίσει την πρώτη ασυλία χθες Κυριακή (7/5), ενώ οι Μπλε έβγαλαν πρώτο υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα για 11η φορά φέτος και έτσι είναι μια ανάσα πριν καταρρίψει το περσινό του ρεκόρ που είχε βγει 12 φορές υποψήφιος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA