Ένα δυσάρεστο νέο πληροφορήθηκε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης (9/5) και ενώ βρισκόταν στον αέρα η εκπομπή το «Πρωινό μας» με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της αν και δεν επέτρεψε στον εαυτό της να «λυγίσει» και συνέχισε κανονικά τη ροή της εκπομπής.
«Επειδή μου στέλνετε κάποια μηνυματάκια για την αρχή αυτού του σλοτ που φάνηκα λίγο κάπως, είμαι μία χαρά. Έμαθα κάτι που δεν είναι ευχάριστο, αλλά όλα καλά. Έφυγε ο γάτος μου ο μεγάλος, αχ τώρα γιατί το είπα… Θα πάρω μία ανάσα και θα συνεχίσω, όλα καλά, εντάξει, ανθρώπινο είναι» είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής η Φαίη Σκορδά.
Μάλιστα, νωρίτερα το μεσημέρι η παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει τον γάτο της μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram όπου ανέβασε ένα βίντεό του κι έγραψε: «Καληνύχτα, αγκαλιά μου».
- Δολοφονία στην Αμμουδάρα: Το θανατηφόρο τροχαίο που «όπλισε» το χέρι του δράστη - Εκτέλεση με 4 σφαίρες
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ντελιβερά που έριχνε πέτρες στον κόσμο: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
- Η θλιβερή ηδονή του να σχολιάζεις το σώμα του άλλου
- Airbnb: Η πολύ κρίσιμη ειδοποίηση που έστειλε η ΑΑΔΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.