Μενού
papadakis
Γιώργος Παπαδάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι μεταξύ των δημοσιογράφων που θα συμμετάσχουν στο αποψινό debate των πολιτικών αρχηγών, εκπροσωπώντας τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια της εισόδου του στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία, προχώρησε σε δηλώσεις στους συναδέλφους του για τις στυλιστικές του επιλογές.

«Για να διαφοροποιηθώ από τους απέναντι, τους αρχηγούς των κομμάτων που δεν θα φοράνε γραβάτα, ήθελα να είμαι στυλιστικά όπως θα είναι και ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Σρόιτερ. Έρχομαι γιατί συμμετέχει το κανάλι για το οποίο εργάζομαι. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ», είπε στην αρχή.

«Δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να κριθούμε οι δημοσιογράφοι, γιατί είναι φοβερά περιορισμένες οι δυνατότητες τα χρονικά πλαίσια και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει το debate για να δώσει ο καθένας το στίγμα του. Ας ελπίσουμε ότι οι αρχηγοί των κομμάτων θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα που θα έχει ενδιαφέρον, κυρίως για τους αναποφάσιστους», δήλωσε παράλληλα ο πολύπειρος δημοσιογράφος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA