Στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία εκπροσωπεί το Star στο αποψινό debate των πολιτικών αρχηγών, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21.00 και μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε μια ανησυχία για το αν η δημοσιογράφος θα κατορθώσει να δώσει το «παρών» εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπισε με το μάτι της.
Η anchorwoman του Star επέλεξε για την αποψινή βραδιά ένα κόκκινο κοστούμι, το οποίο δεν έκρυψε ότι είναι επιλογή της στυλίστριάς της και ο λόγος ήταν, ώστε να αποπνέει κάτι το δυναμικό και όχι το ζεστό, όπως σχολιάστηκε από τους συναδέλφους της.



Διαβάστε ακόμη:
Ράνια Τζίμα: Με νέο λουκ στο debate - «Στενός κορσές η διαδικασία»
Σία Κοσιώνη: Με πράσινο σακάκι και λευκό πουκάμισο στο debate
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.