Μενού
papadakis - debate
Ο Γιώργος Παπαδάκης στο debate | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Μπορώ να πω ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του debate; ο Νίκος Χατζηνικολάου που ήσουν απών» με αυτόν τον τρόπο σχολίασε την παρουσία του κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεμαχίας ο δημοσιογράφος και εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης, που χαρακτήρισε την όλη διαδικασία... «σούπα».

«Πιστεύω ήταν όλο κομμένο και ραμμένο στα πλαίσια του χθεσινού, ποδοσφαιρικού ντέρμπι. Συμφωνήσανε, λοιπόν, σε μία διαδικασία που ήταν σούπα μόνο και μόνο για να μην γίνει λάθος. Λάθη, βέβαια, έγιναν, στιγμές υπήρχαν και μικροειδησούλες και χοντροειδησούλες βγήκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκης για τη διαδικασία.

«Δεν απαντούσε σχεδόν κανείς στις θεματικές»

«Είχαμε έξι θεματικές ενότητες που είχαν επιλέξει. Δεν απάντησε κανένας σε καμία ερώτηση που αφορούσε στη θεματική ενότητα. Σχεδόν κανένας, βέβαια και οι ερωτήσεις που έγιναν δεν αφορούσαν τόσο πολύ τη θεματική ενότητα. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως η Διακομματική Επιτροπή, ακόμα και σκηνοθετικά, δεν αντιλήφθηκε πως αυτό το πράγμα ήταν στημένο άσχημα. Είχαμε αρκετές αντιδράσεις από τις οποίες και βγαίνουν οι ειδήσεις» σημείωσε επίσης ο πολύπειρος δημοσιογράφος.

«Ήταν εξαιρετικά μαγκωμένος ο κ. Βαρουφάκης, ενώ ο κ. Βελόπουλος είχε στο μυαλό του να συσπειρώσει τον κόσμο που του έφυγε από την υπόθεση Μυλωνάκη και που δημοσκοπικά φαινόταν ότι είχε κάποιες απώλειες. Παράλληλα, να μαζέψει ψήφους στην ακροδεξία πολυκατοικία το οποίο και κατάφερε».

«Ο κ. Κουτσούμπας δεν θα μπορούσε να ήταν αρκετά διαφορετικός, ο κ. Ανδρουλάκης φάνηκε ότι ήταν λίγο αγχωμένος γιατί ήθελε να δείξει μία έντονη πολιτική του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη να διατηρήσει τις αποστάσεις του από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Το αποτέλεσμα μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα ήταν ισόπαλο, καθώς είχαν τη σιγουριά ότι υπερέχουν δημοσκοπικά των άλλων και έτσι εκμεταλλεύτηκαν τα όσα είπαν οι προηγούμενοι», σημείωσε σχετικά με την παρουσία των πολιτικών αρχηγών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA