Μενού
garmpi
Καίτη Γαρμπή | @ALPHA
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα Eurovision πραγματοποιήθηκε το Just The Two Of Us και η Καίτη Γαρμπή μας.... ταξίδεψε στο 1993. 

Η εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη μεταδόθηκε χθες Παρασκευή λόγω του αποψινού τελικού της Eurovision, με αφιέρωμα όμως στον μουσικό διαγωνισμό.

Για αυτό τον λόγο, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι «Ελλάδα, χώρα του φωτός», με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision του 1993.

Η Καίτη Γαρμπή τραγούδησε on stage και μοιράστηκε την εμπειρία της από την Eurovision, αποκαλύπτοντας πως ο Ηλίας Ψινάκης της έμαθε το 1993 τη χορευτική κίνηση. 

«Τη συγκεκριμένη χορευτική κίνηση με το χέρι μου την έμαθε ο Ηλίας Ψινάκης. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη, εγώ ετοιμαζόμουν για την Eurovision και σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε. Και το σκέφτηκε ο Ηλίας και μου λέει: θα κάνεις έτσι. Θυμάμαι ότι πήγα με άνεση, ένιωθα ότι είμαι στο μαγαζί που δούλευα», ανέφερε. 

«Περπατούσα και, όταν τελείωσε όλο αυτό, πήγα στο καμαρίνι, γονάτισα και άρχισα να κλαίω. Είπα στον εαυτό μου: είσαι πολύ λίγη για να κουβαλάς την Ελλάδα στους ώμους σου. Πώς το έκανες αυτό;» συμπλήρωσε. 

Καίτη Γαρμπή: Διθυραμβικά σχόλια στο Twitter 

Η ερμηνεία της Καίτης Γαρμπή αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter που την εγκωμίασαν τόσο για το τραγούδι όσο και για την εμφάνισή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA