Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε της εβδομάδας στη σειρά η «Γη της Ελιάς» στο Mega καθώς το τέλος της Μυρτάλης ήταν τραγικό. Ο Αλέξης βλέποντας τη Μυρτάλη να προσπαθεί να ξεφύγει από εκείνον, δεν ήταν διόλου πρόθυμος να την αφήσει να ταξιδέψει μόνιμα για την Ελβετία, και μέσα στον απόλυτο παραλογισμό του θόλωσε και την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.
Η σκηνή ήταν ανατριχιαστική και το Twitter «δίκασε» για τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη σειρά μια από τις πρωταγωνίστριες.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.