Μενού
koygias
Αλέξης Κούγιας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία κόντρα από την περίοδο που ο Αλέξης Κούγιας πήρε διαζύγιο με το μοντέλο, Εύη Βατίδου, ανασύρθηκε μετά και την πρωτοβουλία που πήρε ο ΑΝΤ1, η οποία έγινε πράξη, να προσκαλέσει τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο και να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών σε ένα σκετς «Αλ Τσαντίρι News».

Ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε στο «Το Πρωινό» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, όπου και στάθηκε στην παρουσία του Λάκη Λαζόπουλου κατά τη χθεσινή παρουσίαση των εκλογικών αποτελεσμάτων και εξαπέλυσε σε βάρος του σφοδρή επίθεση χαρακτηρίζοντας τον ως «υποκείμενο».

Τι είπε ο Κούγιας για τον Λαζόπουλο:

«Εάν γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή και ότι τηλεοπτικά θα συνυπήρχαμε με αυτό το υποκείμενο – γιατί είναι υποκείμενο για μένα, όχι γενικά. Οκτώ χρόνια αλλοίωσε την προσωπικότητά μου, να με παρουσιάζει κοντό, να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά μου, με έλεγε ανήθικο, γελοίο. Και στο τέλος να φτάνει στο αποκορύφωμα ότι όταν ανέλαβα τον Κορκονέα στην υπόθεση του Γρηγορόπουλου, να λέει ότι “λάθος Αλέξη βρήκε η σφαίρα του Κορκονέα”; Ότι “έπρεπε η σφαίρα να βρει τον Αλέξη Κούγια;”. Είμαι λαϊκός άνθρωπος αν και πλούσιος, δεν είμαι ανήθικος».

«Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος, κατέστρεψε πολιτικούς, επιχειρηματίες, συναδέλφους του ηθοποιούς… Τώρα έκανε μια στροφή, προσπαθεί να καταστρέψει τους άλλους. Δεν μπορεί επί χρόνια ολόκληρα να χτυπάς μια κοινωνική τάξη, επειδή ψηφίζει ορισμένες επιλογές και από την άλλη μεριά, όταν χάνεις και βλέπεις ότι καταρρέει αυτή η παράταξη που υπηρέτησες, δεν μπορεί να κάνεις τον λαϊκό και μετά όλη σου τη ζωή να την περνάς στο κότερο…».

Το επίμαχο στιγμιότυπο είναι στο 09:45

Μιλώντας για το αποτέλεσμα των εκλογών σημείωσε πως περίμενε η Νέα Δημοκρατία να διατηρεί προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ περίμενε πως η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα συγκέντρωνε μεγαλύτερο ποσοστό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.