Μενού
kosioni-sia
Σία Κοσιώνη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Σία Κοσιώνη «συνελήφθη» από την κάμερα τη στιγμή που έκανε έναν μορφασμό στον «αέρα» της έκτακτης πολιτικής εκπομπής τη βραδιά των εκλογών. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σταμάτησε μόλις αντιλήφθηκε ότι η κάμερα ήταν πάνω της.

Επρόκειτο για έναν μορφασμό θαυμασμού για τα γραφικά που είχε φτιάξει το σχετικό τμήμα του ΣΚΑΪ την βραδιά της εκλογικής αναμέτρησης με φόντο τη Βουλή την Ελλήνων.

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με το που αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση φάνηκε στον τηλεοπτικό φακό και πέρασε στους τηλεθεατές, θέλησε να δικαιολογηθεί. «Γιατί μας το πήρατε το Σύνταγμα που ήταν τόσο ωραίο; Τίποτα, θαύμαζα τα γραφικά μας, έχω κι εγώ τα δικά μου θέματα».

Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!

Μείνε ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στα στρατόπεδα των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών. Ειδήσεις για τις Εκλογές 2023 και πώς διαμορφώνεται ο εκλογικός χάρτης στο reader.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.