Μενού
sasmos-vasiliki
Η Βασιλική σε σκηνή της σειράς | Alpha
  • Α-
  • Α+

Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης στη σειρά «Σασμός» έφτασε και έτσι στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/5) ο Μαθιός ομολόγησε στη Βασιλική ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή με την ίδια να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και να φεύγει τρέχοντας από το σπίτι προκειμένου να μην καταλάβει ο Νικηφόρος τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους. 

Ωστόσο, μετά το πρώτο σοκ και τη φυγή από το σπίτι, στο σημερινό επεισόδιο οι τηλεθεατές είδαν τη Βασιλική να ξεσπά εναντίον του «μοναδικού άντρα που αγάπησε», όπως είπε χαρακτηριστικά, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι εκείνος θα μπορούσε να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. 

Όσο και αν προσπαθούσε ο Μαθιός να της εξηγήσει ότι το έκανε για να την προστατέψει, η Βασιλική δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα, λέγοντας πως τελικά ο θάνατος του Στεφανή δεν ήταν για εκείνη μια «δεύτερη ευκαιρία», αλλά «αμαρτία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ερμηνεία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου συγκλόνισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι αποθέωσαν την ηθοποιό στο Twitter με τα tweets να πέφτουν «βροχή», ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την ελπίδα ότι η Βασιλική θα συγχωρέσει σύντομα τον Μαθιό και θα ξανασμίξουν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.