Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star βρέθηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Τετάρτης, η μπλε και η κόκκινη ομάδα ύστερα από την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα ασυλίας με τους δεύτερους να είναι οι νικητές και τους πρώτους σε δύσκολη θέση αφού έπρεπε να υποδείξουν δυο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση μετά τον Σπύρο Μαρτίκα.  Τελικά, η κάλπη έκρυβε μια σημαντική έκπληξη καθώς… δύο παίκτες ισοβάθμησαν με αποτέλεσμα να βγουν τρεις συνολικά υποψήφιοι προς αποχώρηση, άρα τέσσερις συνολικά. Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο που συνάντησαν στον τάκο τον φαρμακοποιό του Survivor All Star.

«Άρα τρεις οι υποψήφιοι σήμερα, τέσσερις στο σύνολο για την μπλε ομάδα» όπως τόνισε, με νόημα, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός ολοκληρώνοντας την καταμέτρηση των ψήφων. «Λογικό είναι, όλοι θα βγαίναμε και όλοι θα περάσουμε από αυτή τη θέση από τη στιγμή που οι δυο κοπέλες είναι κλειδωμένες και δεν μπορούν να ψηφιστούν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης.

Νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει και την απόφαση της παραγωγής του reality, που πάρθηκε εξαιτίας του καβγά που είχαν Καραγκούνιας και Μπάρτζης. «Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου θέλω να υποδεχθώ και τον Τάκη Καραγκούνια εδώ στο συμβούλιο. Τάκη, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είχαμε την αποβολή σου σήμερα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θα πρέπει τώρα να σε ενημερώσω και για την απόφαση της παραγωγής η οποία είναι πως για τα επόμενα δύο έπαθλα, στην περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, εσύ δε θα μπορέσεις να απολαύσεις το έπαθλο».

«Έκανα λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή, το παραδέχομαι και θα συνεχίσω εδώ πέρα όσο μπορώ δυνατότερα» αποκρίθηκε, μεταξύ άλλων, ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει τα εξής:

«Θέλω να υπενθυμίσω και πάλι ότι η δική μας πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος του Survivor All Star χωρίς άλλες εντάσεις. Αυτό συζητήσαμε και χθες το βράδυ, αυτό θέλουμε να γίνει, αυτό επιθυμούμε και νομίζω ότι είναι το πιο σωστό για αυτό το παιχνίδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.