Μενού
porfyris
Γιώργος Πορφύρης | Star
  • Α-
  • Α+

Γιώργος Πορφύρης, Άγγελος και Αλέξανδρος φορώντας τις μαύρες ποδιές προσπάθησαν να αντιγράψουν άψογα ένα άριστα εκτελεσμένο πιάτο, ώστε να  εξασφαλίσουν μια θέση στην τελική τετράδα του MasterChef 2023.

Ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους έφτασε στο τέλος τους και οι τρεις τους πρόσφεραν τα πιάτα τους με «Μοσχαρίσια γλυκάδια με κρέμα καρότου» στους κριτές και τον guest chef, Βασίλη  Μουρατίδη. Ο πρώτος που κατάφερε να ανέβει στον εξώστη ήταν ο Άγγελος που συγκέντρωσε 36 βαθμούς, ακολούθησε ο Άγγελος με 32 και ο Γιώργος Πορφύρης με μόλις 28 βαθμούς ήταν αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου.

«This is the end chefs. Ήταν η δεύτερη φορά. Δεν πίστευα ότι θα το ξαναζούσα, αλλά να πως τα φέρνει η ζωή. Θα μου λείψει το παιχνίδι, εικόνες και γεύσεις. Θα ήθελα να δω στον τελικό τη Μαρία Μπέη και τον Αλέξανδρο. Θα ήθελα να το κερδίσει η Μαρία. Σίγουρα ήθελα παραπάνω. Στόχος μου ήταν ο τελικός, αλλά δεν θέλω να το βλέπω εγωιστικά. Μέχρι εδώ ήταν το MasterChef για μένα. Φεύγω γεμάτος και με χαμόγελο», ήταν τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.