Μενού
MasterChef
MasterChef | Star
  • Α-
  • Α+

Προς το τέλος του οδεύει το MasterChef και η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο (και βέβαια το χρηματικό έπαθλο που τον συνοδεύει). Το βράδυ της Παρασκευής, προβλήθηκε η προτελευταία αποχώρηση. Αυτή που άφησε τρεις φιναλίστ πίσω της. Ύστερα από μια απαιτητική δοκιμασία όπου ο Νίκος Τράκας παρακολουθούσε ήρεμος από τον εξώστη, η Μαρία Μπέη κατόρθωσε να «κερδίσει» το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τρεις καλύτερους του MasterChef τη φετινή χρονιά, Έτσι, η μελαχρινή διαγωνιζόμενη αποχώρησε από το πλατό και ανέβηκε στον εξώστη.

H παίκτρια ήταν πολύ συγκινημένη και στο κιου της τόνισε ότι είναι κάτι που αυτή τη φορά πέτυχε μόνη της, εννοώντας ότι ο σύντροφός της δεν ήταν μέσα στο σπίτι για να τη στηρίζει. «Έφυγε ένα τόσο μεγάλο βάρος μου. Το πέτυχα μόνη μου και κανένας δε θα με αμφισβητήσει. Πάλεψα πάρα πολύ, τα βράδια πήγαινα σπίτι και έκλαιγα γιατί αισθανόμουν αυτή την πίεση και ότι δε με ήθελαν. Δεν τους έχω κάνει κάτι. Είναι το μαξιλάρακι μου» είπε. «Φαντάζεσαι να φτάσω στον τελικό; Το θέλω πάρα πολύ, το έχω σκοπό φέτος, δεν ξέρω τι φαίνεται» είπε.

Στον τάκο για μια… τελευταία μονομαχία, των δύο, βρέθηκαν ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef. Οι δυο παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια ακόμα Δοκιμασία Αντιγραφής ενός υψηλών απαιτήσεων πιάτου του βραβευμένου σεφ Αστέριου Κουστούδη.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή και για τους δύο διαγωνιζόμενους στο reality μαγειρικής, μόνο ένας θα έπαιρνε το εισιτήριο για την τελική τριάδα ενώ ο άλλος θα έπρεπε να αποχωριστεί άμεσα τη μαύρη του ποδιά και να περάσει την πόρτα της εξόδου. 

Και μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία στο συγκεκριμένο πιάτο, από το MasterChef αποχώρησε ο… Άγγελος Τσιγκάκος. «Νιώθω πολύ γεμάτος, ευχαριστήθηκα πολύ και το πιάτο σήμερα παρά τις αστοχίες. Κρατάω μόνο τα θετικά από το παιχνίδι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού.