Μενού
mitsi
Καλυβάτσης - Μητσικώστας | Action24
  • Α-
  • Α+

«Ήταν μεγάλο λάθος μου, ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων λυπημένος για τη συμπεριφορά του, ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά και το επεισόδιο που είχε με τη μητέρα του στο τουρνουά της Ρώμης, όπου και αποθανατίζεται να τη βρίζει πολύ άσχημα.  Η συγγνώμη του αυτή, ωστόσο, δεν ήταν ικανή ώστε να αποτρέψει τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση να κάνουν το συγκεκριμένο επεισόδιο, σκετς στο δεύτερο επεισόδιο του Mitsi Var, και να χαρίσουν απολαυστικές στιγμές.

Ο... Τσιτσιπάς φέρεται να λέει φωναχτά στον εαυτό του χτυπώντας τη ρακέτα κάτω «Δεν παίζεις με ποιότητα, δεν παίζεις με ποιότητα», με την μητέρα του στις εξέδρες να παραμιλάει «η ποιότητα σε μάρανε που έτσι όπως παίζεις σήμερα θα σε κέρδιζε και ο ντολμάς ο Χατζηνικολάου».

«Τι είπες ρε μάνα;» της απευθύνεται ο Μητσικώστας-Στέφανος. «Αχ, αγόρι μου λέω τι παιχταράς είσαι πασάκα μου. Ούτε ο Ναδάλ δεν σε κερδίζει σήμερα».

«Μα χάνουμε με 2 ρε μάνα»

«Α, κοτζάμ Μεντβέντεφ. Τι να πει και ο Τσίπρας που έχασε με 20 από τον Κούλη;»

Ο απολαυστικός διάλογος ανάμεσα στους δυο συνεχίζεται με τη μητέρα Τσιτσιπά (aka Σωτήρη Καλυβάτση) να «εκτοξεύει» απολαυστικές ατάκες μέχρι που ο Τσιτσιπάς (aka Γιώργος Μητσικώστας) ζητάει από τον διαιτητή να παρέμβει και να την αποβάλει. Τότε η κ. Γιούλια για να πάρει εκδίκηση και να του… βουλώσει το στόμα κατεβαίνει στο κορτ και τον ταΐζει μπάμιες.