Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε σήμερα Κυριακή (28/5) στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» και αφορμή ήταν η επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ρεπόρτερ της εκπομπής από δημοσιογράφους άλλων εκπομπών στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη στην Αίγινα.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, αν και είχε πει ότι δεν θα έστελναν συνεργείο στον γάμο, τελικά αποφασίστηκε να σταλεί συνεργείο, αλλά για να καλύψει τα backstage του γάμου και το πώς οι υπόλοιπες εκπομπές θα παρουσίαζαν το ευτυχές γεγονός. 

Ωστόσο, η χιουμοριστική ιδέα του «Χαμογέλα και Πάλι» δεν άρεσε στους υπόλοιπους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να αντιδράσουν έντονα κατά της ρεπόρτερ της εκπομπής, κάτι που έβγαλε τη Σίσσυ Χρηστίδου εκτός εαυτού. 

«Όλη την εβδομάδα είδαμε σε πάρα πολλές εκπομπές τις αντιδράσεις στο βίντεο του Πάνου Μουζουράκη. Παίξαμε το θέμα με τις αντιδράσεις με πάρα πολύ χιουμοριστική διάθεση, δεν το πήραμε και πολύ σοβαρά το θέμα. Είναι μια ευχάριστη στιγμή ενός ανθρώπου που δεν θα ήθελε να είμαστε εμείς εκεί. Είπαμε ότι δεν θα πάμε με το ζόρι, δεν πάμε πουθενά με το ζόρι, θα απέχουμε. Την ώρα που βλέπουμε το βίντεο, λέει ο Παύλος ότι θα έχει πλάκα να πάμε και να καλύψουμε το backstage, πώς περιμένουν οι δημοσιογράφοι, τρώνε, δεν τρώνε, αν έχουν αγωνία», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φώναξε και την ίδια τη ρεπόρτερ στο πλατό.

«Βγαίνουμε στον αέρα και λέω ότι αυτό θα ήταν ωραία ιδέα. Τελειώνει αυτό, παίρνει ο Κοκλώνης, λέει τέλεια ιδέα, αφού έχουμε συνεργεία, κάμερες, ξενοδοχεία να πάτε να κάνετε αυτό. Φυσικά με χιουμοριστική διάθεση. Φεύγει η Κέλλυ, πάει στην Αίγινα, βγαίνουν και μια φωτογραφία όλοι οι δημοσιογράφοι μαζί, και μετά της λένε "συγγνώμη, εσύ από που είσαι; Εσείς δεν είπατε ότι δεν θα έρθετε;"

Τους εξήγησε ότι δεν θα βγάλουμε ούτε γάμο ούτε καλεσμένους και ότι πήγαμε για εκείνους. Ξεσπάει λοιπόν μια τρομερή, δεν θέλω να πω επίθεση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό έγινε μεταξύ μας. Θέλω να πω για τους δημοσιογράφους που παρεξηγήθηκαν και το πήραν τόσο σοβαρά και αντιδράσανε με αυτό το τρόπο σε ένα μικρό κορίτσι.

Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά της Κέλλυς. Καταλαβαίνετε πώς πήγε αυτό το κορίτσι. Έγινε ένας τεράστιος χαμός, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες. Ακούστηκαν απειλές για μηνύσεις, για εξώδικα. Έχουμε πάρει πάρα πολύ σοβαρά τους εαυτούς μας, ας χαλαρώσουμε λίγο. Παιδιά, μια πλάκα κάναμε. Η πρόθεσή μας ήταν καθαρά χιουμοριστική. Δεν υπήρχε πρόθεση να προσβάλλουμε κάποιον», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.