Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Κυριακή (28/5) στις 21:00 η απόλυτη στάση της Ιουλίας απέναντι στη Μαργαρίτα, οδηγεί τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στην παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος. Η Μαρίνα, όμως, εξιστορεί στην Ιουλία όλο το παρελθόν της Μυρτάλης με τον Αλέξη και της δίνει να καταλάβει πως, εν μέρει, και η ίδια ενίσχυσε, άθελά της, την τρέλα του.
Η Ιουλία αναθεωρεί, αλλά η Μαργαρίτα εμμένει στην απόφασή της να παραιτηθεί. Ο Ορέστης νιώθει έντονη έλξη για τη Δήμητρα και επιδιώκει να την ξανασυναντήσει. Ο Στέφανος αποφασίζει να γυρίσει στην Ισπανία, καθώς το κλίμα στη Μάνη έχει αρχίσει να τον ψυχοπλακώνει. Η Άννα εντοπίζει το σπίτι της Ουρανίας προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για το φιάσκο, αλλά δεν τη βρίσκει εκεί.
Έτσι, ο Πότης αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μισή αλήθεια, προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα. Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στον γυναικολόγο για εξετάσεις κι εκεί γνωρίζουν ένα πολύ φιλικό ζευγάρι, τον Χάρη (Αντρέας Βούλγαρης) και τη Ρένα (Πολυξένη Σάββα). Η Μαργαρίτα παίρνει την απόφαση να σκορπίσει την τέφρα του Αλέξη στην αυλή της.
Η Γη της Ελιάς: Το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (28/5)
Η Γη της Ελιάς: Από Κυριακή έως Παρασκευή στις 21:00 στο Mega
- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Γκαλερί Τσαγκαράκης για τους πίνακες: «Είναι προσωπική του περιουσία και συλλογή» - Τι λέει για το Ευαγγέλιο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.