Μενού
stayroyla
Σταυρούλα | Glomex - @ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Την προσπάθεια κάποιων παικτών να χαρακτηρίσουν το Survivor All Star ως «ανδρική υπόθεση» σχολίασε η Σταυρούλα, η οποία κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης εμφανίστηκε πάρα πολύ δυνατή, νικώντας στο αγώνισμα και ένα από τα φαβορί, τον Μάριο Πρίαμο. 

Αυτό που ενόχλησε ιδιαίτερα την παίκτρια ήταν τα όσα είχε πει κατά την αποχώρησή του ο 42χρονος φαρμακοποιός, Σπύρος Μαρτίκας, που αποκάλυψε στον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Γιώργο Λιανό, ποιους θα ήθελε να δει στον τελικό.

Ο Μαρτίκας και η απάντηση της Σταυρούλας

Συγκεκριμένα, είχε πει στον Γιώργο Λιανό ότι θέλει να δει στην τελική τετράδα τους Μπόγδανο, Πρίαμο, Κατσούλη κα Βασάλο, χωρίς να πει το όνομα της Σταυρούλας. Αυτό πείραξε την παίκτρια, όπως και αποκάλυψε η ίδια η παίκτρια στην προσωπική της συνέντευξη.

«Ο Σπύρος είπε ότι η τελική τετράδα θα είναι αντρική υπόθεση. Μέχρι πριν από λίγες μέρες, έβαζε και εμένα στην εξίσωση. Δεν ξέρω τι άλλαξε σε τρεις μέρες. Με ενόχλησε λίγο αυτό» είπε στην αρχή και συνέχισε, κάνοντας αναφορά γενικότερα στην υποτίμηση των γυναικών από τους άντρες.

«Γενικά, δεν με ενόχλησε μόνο του Σπύρου η διατύπωση, με ενοχλεί όλων των παιδιών που δεν βάζουν μια γυναίκα στην εξίσωση - εκτός της Ρίας που είναι κολλητή με τη Στέλλα. Δεν έχω καταλάβει δηλαδή, οι γυναίκες τι άλλο πρέπει να κάνουν για να μπουν σε αυτή την εξίσωση και για να κερδίσουν ένα Survivor All Star; Νομίζω όλες έχουμε δείξει ποσο αγωνιστικά καλές είμαστε, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε, δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες. Αν νομίζουν ότι τους έχουμε ανάγκη, νομίζω κάνουν λάθος. Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Μου δείχνει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη μεταξύ του γυναικείου φύλου. Επίσης, δεν υπάρχει ισότητα. Πιστεύω ότι οι άντρες θεωρούν ότι ανώτεροι από εμάς και αυτό με ενοχλεί σαν γυναίκα».

Αποθεώθηκε στο Twitter

Το πανταχού παρών Twitter σχολίασε την απάντηση της Σταυρούλας, την οποία και ανέδειξαν αμέσως μετά και τη νίκη της απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης, τον Μάριο Πρίαμο.

 

 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.