Μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα και τη μεγάλη νίκη της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία κέρδισε ένα αυτοκίνητο, το Survivor All Star επιστρέφει με νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο απόψε, Δευτέρα (29/5) στον ΣΚΑΪ.
Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν απόψε στον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα και η ένταση κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού αγωνίσματος θα είναι τεράστια, με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο να πρωταγωνιστούν σε έναν καυγάμ ο οποίος θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού.
Σύμφωνα με τα spoilers, νικήτρια θα αναδειχθεί η Μπλε ομάδα και έτσι οι Κόκκινοι θα οδηγηθούν στην κάλπη, με στόχο να αναδειχθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι μεγάλη.
Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πατέρας του.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.