Μενού
masterchef
Παίκτες του MasterChef | @MasterChef GR
  • Α-
  • Α+

Η τελική τριάδα του φετινού MasterChef διαμορφώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/5), με το θερμόμετρο στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής να φτάνει πραγματικά στα ύψη καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό. 

Αλέξανδρος Αντωνελάκης, Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας συνθέτουν την τελική τριάδα του διαγωνισμού που διεκδικούν μία θέση στον τελικό, τον τίτλο του MasterChef και 50.000 ευρώ.

Οι τρεις φιναλίστ θα έρθουν αντιμέτωποι με δύο δοκιμασίες. Η μία θα έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα και η δεύτερη με αντιγραφή. Ένας από τους τρεις θα πάρει τον πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

MasterChef: Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού

Οι τρεις εναπομείναντες παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και φτάνουν στα όριά τους, με στόχο τα δύο "εισιτήρια" του μεγάλου τελικού. Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία αναμένεται να είναι μεγάλη. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα διεκδικήσουν η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.