Μενού
survivor-all-star-marialena-roumelioti
Survivor All Star: Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση στα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star και απόψε Δευτέρα (29/5) δεν άντεξε και «λύγισε» για ακόμα μία φορά κατά τη διάρκεια της προσωπικής της συνέντευξης, 

«Πριν μπω στο Survivor, έκανα life coaching κι η δασκάλα μου μού είχε πει "βρες ένα σύμβολο που να σε αντιπροσωπεύει". Σκεφτόμουν καρδούλα; Αστεράκι; Λέω όχι με αντιπροσωπεύει το λιοντάρι και μου λέει "ωραία, να το κάνεις τατουάζ. Τις δύσκολες στιγμές θα το βλέπεις, θα παίρνεις θάρρος, θα ανεβαίνεις ψυχολογικά, θα σφίγγεις τα δόντια και θα προχωράς". Έτσι, λοιπόν, έκανα τατουάζ το λιοντάρι μου και τις τελευταίες ημέρες που δεν είμαι καλά ψυχολογικά… πάλι θα μου έρθει, το κοιτώ και παίρνω θάρρος», είπε με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια των Κόκκινων. 

«Λέω όχι, έχω περάσει πιο δύσκολα, είμαι δυνατή, θα το παλέψω και θα ξεπεράσω κάθε εμπόδιο γιατί εδώ έχω έρθει με έναν στόχο. Σίγουρα έχω πέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά θα το βρω. Έτσι κι αλλιώς έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μέσα κι έξω από το παιχνίδι. Δεν είναι τίποτα ρόδινο και τίποτα εύκολο σε αυτήν την ζωή, οπότε σήμερα ξημέρωσε μία καινούρια ημέρα για εμένα», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δείχνοντας ότι δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.