Μενού
masterchef
Νίκος Τράκας | Star
  • Α-
  • Α+

Με την αγωνία να έχει «χτυπήσει κόκκινο» στάθηκαν οι τρεις παίκτες του MasterChef 3 ενώπιον τον τριών κριτών και του guest κριτή Γιώργου Φελεμέγκα. Στην πρώτη δοκιμασία οι επίδοξοι MasterChefs κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα δημιουργικό πιάτο υψηλής γαστρονομίας, βασισμένο σε ιδιαίτερες γεύσεις παγωτών. Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, φαντασία, ευρηματικότητα, πρωτοτυπία, άρτια τεχνική εκτέλεση, σωστός συνδυασμός γεύσεων είναι τα μαγειρικά ζητούμενα. Δύο διαφορετικές δοκιμασίες, 30 βαθμοί για την πρώτη και 40 για τη δεύτερη. Όποιος πλησιάζει το άριστα, δηλαδή τους 70 βαθμούς θα 'ναι κι αυτός που θα ανέβει στον εξώστη, κερδίζοντας το πρώτο χρυσό εισιτήριο για τον τελικό.

Λίγες ώρες αργότερα, με το στομάχι να έχει γίνει… κόμπος, Μαρία, Νίκος και Αλέξανδρος ήταν έτοιμοι για να ακούσουν ποιος περνάει κατευθείαν στον μεγάλο τελικό και ποιοι δύο θα μαγειρέψουν για να κερδίσουν τη θέση του 2ου φιναλίστ.

Αν και οι τρεις παίκτες είχαν εξαιρετικές προσπάθειες, όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια, με τον Νίκο Τράκα να καταφέρνει να αποσπάσει το απόλυτο δεκάρι από τους κριτές στη δοκιμασία με τα παγωτά και να είναι ο πρώτος μεγάλος φιναλίστ του φετινού MasterChef! Έτσι, σήμερα, Τρίτη 30/5, Μαρία Μπέη και Αλέξανδρος διαγωνίζονται για το εισιτήριο στον τελικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.