Μενού
mayragani
Φαίη Μαυραγάνη | Ant1
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 πριν από δώδεκα χρόνια και την επιστροφή της στον σταθμό με την εκπομπή Στούντιο με θέα.

«Έφυγα τον Δεκέμβριο του 2011, λίγο μετά που γέννησα το δεύτερο παιδί μου. Δεν ξέρω γιατί έφυγα. Δεν έμαθα ποτέ και αν με ρωτάς δε με ενδιαφέρει κιόλας. Μπήκα σε μία λογική ότι κάποιου δεν του κάνεις και σε χαιρετάει. Τι σημασία έχει το γιατί; Δεν ήθελα να φύγω. Δεν τον βρήκα, δεν έμαθα και δεν τον συνάντησα και σου μιλώ ειλικρινά δε με ενδιαφέρει. Άντε και έμαθες, τι θα αλλάξει; Όταν σου συμβαίνει αυτό είναι σοκαριστικό να μένεις στο περιθώριο. Μπήκα στη λογική ότι είσαι κάπου, αρέσεις, συνεχίζεις ή είσαι κάπου, δεν αρέσεις και δε συνεχίζεις. Άτομα τα οποία στην πορεία της επαγγελματικής μου ζωής δε με πίστεψαν ή δε με ενίσχυσαν κάποια στιγμή που θα μπορούσαν και με υποβίβαζαν, τα έφερε το πλήρωμα του χρόνου και με κάλεσαν για να μου κάνουν πρόταση για κάτι άλλο σε κάποιο άλλο κανάλι. Λέω κοίταξε πως υπάρχει νομοτέλεια και το γυρίζει» είπε η Φαίη Μαυραγάνη και πρόσθεσε:

«Τώρα με ρώτησες γιατί γύρισα. Όταν κάναμε μία πορεία στο Open με μία ωραία ομάδα - είμαστε μια γροθιά, ήρθαμε πακέτο - ήταν σαν να σκάβαμε σε πέτρες. Κάναμε μία καθημερινή εκπομπή τρίωρη δύο άτομα. Φαντάζεσαι τις δυσκολίες και τον αγώνα. Αυτό πήγε και ανέβηκε και άρχισαν τα τηλεφωνήματα. Για αρκετά χρόνια δεν υπήρχε αυτή η ανάγκη να ανταποκριθούμε σε αυτά τα τηλεφωνήματα γιατί ήμασταν καλά. Όταν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ να φύγω από ένα κανάλι για λόγους που εγώ έκρινα, στάθμισα από αυτά που είχα στα χέρια μου τι με ευχαριστεί να κάνω. Θέλω να περνώ καλά εκεί που είμαι. Ήταν μία από τις προτάσεις του ΑΝΤ1. Συναντήθηκα τότε με έναν άνθρωπο που δεν είναι τώρα στον ΑΝΤ1 και μου είπε τι θέλεις; Είπα ότι θέλω να κάνω αυτό που κάνω και μου είπε πάρε το. Πήρα και την ομάδα μου. Εσύ δεν θα έλεγες ναι; Έτσι γύρισα στον ΑΝΤ1».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.